wo 13 jan - 2021 woensdag 13 januari 2021

Vacature: specialist social media

Hoogt on Tour is op zoek naar een specialist social media  

(M/V/X, 8-12 uur per week, per direct) 

Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. De films die Hoogt on Tour laat zien, zijn altijd bijzonder: in cinematografie, verhaal, onderwerp, culturele achtergrond of een combinatie daarvan. Als culturele instelling hebben we een artistieke rol en zijn we maatschappelijk betrokken. Onze kracht zit in wat ons uniek maakt: onze bijzondere samenwerkingen en onze programma’s waarin film of de maatschappij centraal staan. Op basis van onze sterke kwaliteitsprogrammering zorgen we voor verdieping en educatie. Onderaan deze vacature lees je meer over Hoogt on Tour.  

Per direct zoeken wij een ervaren, ondernemend, creatief en daadkrachtig persoon met een professionele achtergrond op het gebied van cultuur-/filmcommunicatie.Het betreft een tijdelijke opdracht voor minimaal drie maanden.  

Specialist social media  

Als marketing- en communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor onzonline uitingen. Je adviseert proactief over de te volgen marketing- en communicatiestrategie en de positionering van Hoogt on Tour en denkt mee over het aantrekken van nieuwe publieksgroepen. Je bewaakt de huisstijl en in samenwerking met de coördinator marketing en communicatie verwerk je de informatie aangaande het filmprogramma in onze social mediaposts. Je werkt ook nauw samen met de filmprogrammeur, de bureaucoördinator en de coördinator educatie.    

Dit ga je doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de online uitingen van Hoogt on Tour.  
 • Je adviseert proactief over de te volgen marketing- en communicatiestrategie en de positionering van Hoogt on Tour.  
 • Je bent achtervang voor de coördinator marketing en communicatie. 

Dit ben jij:

 • Je bent zelfstandig, proactief en stressbestendig.   
 • Je hebt goede aantoonbare kennis van van social media en hebt goede resultaten bereikt.  
 • Je bent commercieel vaardig en resultaatgericht.   
 • Je hebt sterke affiniteit met de cultuursector en met film in het bijzonder.  
 • Je hebt ervaring met Photoshop en InDesign. 

Dit bieden we jou:

 • Een afwisselende, zelfstandige rol in een kleine, dynamische organisatie in ontwikkeling. 
 • Een aanstelling op ZZP-basis voor 8-12 uur per week. Het uurloon is afhankelijk van je kennis en ervaring.  
 • Een medewerkerspas waarmee je gratis naar onze films kunt. 

Hoogt on Tour vindt diversiteit en inclusie belangrijk en wil graag gelijkwaardig toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom verwelkomen wij mensen die ons helpen de samenleving beter te representeren van harte. 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en een korte motivatie naar info@hoogt.nl o.v.v. vacature social media. Je kunt reageren tot en met 4 februari 2021. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manon Scholten of Rianne Brouwers op 030 – 231 22 16.