ma 22 jun - 2020 maandag 22 juni 2020

Vacature: medewerker Marketing en Communicatie

Hoogt on Tour is op zoek naar een medewerker Marketing en Communicatie

M/V/X, tijdelijk (tot en met december 2020), 16-24 uur per week, per direct

Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. De films die Hoogt on Tour laat zien, zijn altijd bijzonder: in cinematografie, verhaal, onderwerp, culturele achtergrond of een combinatie daarvan. Als culturele instelling hebben we een artistieke rol en zijn we maatschappelijk betrokken. Onze kracht zit in wat ons uniek maakt: onze bijzondere samenwerkingen en onze programma’s waarin film of de maatschappij centraal staan. Op basis van onze sterke kwaliteitsprogrammering zorgen we voor verdieping en educatie. Onderaan deze vacature lees je meer over Hoogt on Tour.

Per direct, ter tijdelijke vervanging van een collega, zoeken wij een ervaren, ondernemend, creatief en daadkrachtige medewerker Marketing en Communicatie met een professionele achtergrond op het gebied van cultuur-/filmcommunicatie. Je hebt op dit vlak een sturende en coördinerende rol. In samenwerking met de programmeur verwerk je de informatie aangaande het filmprogramma en de interne en externe communicatie hierover. Je rapporteert aan en ontvangt direct leiding van de directeur. Je werkt nauw samen met de filmprogrammeur, de bureaucoördinator en de coördinator educatie.

Hoogt on Tour vindt diversiteit en inclusie belangrijk en wil graag gelijkwaardig toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom verwelkomen wij graag mensen die ons helpen de samenleving beter te representeren, ook al voldoe je niet aan alle functie-eisen.

Dit ga je doen:
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van onze marketing- en communicatie-activiteiten.
 • Je adviseert proactief over de te volgen marketing- en communicatiestrategie en de positionering van Hoogt on Tour en denkt mee over toekomstig beleid.
 • Je onderhoudt relaties met de pers en redacties van relevante media.
 • Je geeft, in samenspraak met collega’s, sturing aan alle uitingen van Hoogt on Tour (website, nieuwsbrieven, posters etc.) en bewaakt hierin de huisstijl.
Dit ben jij:
 • Je commercieel vaardig en resultaatgericht.
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • Je hebt een relevante opleiding op het gebied van Marketing/Communicatie.
 • Je hebt goede kennis van social media.
 • Je hebt sterke affiniteit met de cultuursector en met film in het bijzonder.
 • Je hebt ervaring met officepakketten en Photoshop, met content management systemen en InDesign.
Dit bieden we jou:
 • Een afwisselende, zelfstandige rol in een kleine, dynamische organisatie in ontwikkeling.
 • Een tijdelijk dienstverband van 16-24 uur met een bruto maandsalaris van € 2.075,- tot maximaal € 2.918,- per maand bij een fulltime dienstverband van 39 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag. Een aanstelling op ZZP-basis is ook mogelijk.
 • Een medewerkerspas waarmee je gratis naar onze films kunt.
Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en een korte motivatie naar info@hoogt.nl o.v.v. ‘vacature medewerker Marketing en Communicatie’. Je kunt reageren tot en met 8 juli 2020. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rianne Brouwers of Susan Warmenhoven op 030 – 231 22 16 of via info@hoogt.nl.

Meer over Hoogt on Tour

Vanaf 27 augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een eigen filmprogrammering in de filmzaal in Bibliotheek Neude in Utrecht. Ook worden films op locatie vertoond en ligt de focus op educatie. Daarnaast heeft Hoogt on Tour de ambitie om op een nieuwe locatie in het Werkspoorkwartier in Utrecht, als onderdeel van de Machinerie, het podium voor film en beeldcultuur in Utrecht te worden. Naast film zullen we ook daar speciale aandacht besteden aan educatie, nieuwe makers en andere visuele uitingen op het gebied van bewegend beeld. We verwachten in 2022 open te gaan in de Machinerie.

Cultureel ondernemerschap is voor Hoogt on Tour van groot belang. De medewerkers zijn ondernemend en zien kansen voor onze organisatie, ook met betrekking tot nieuwe partners, nieuwe markten en nieuwe doelgroepen. Daarom werken we veel samen met andere partijen zoals kunstenaars en instellingen.