wo 6 mrt - 2024 woensdag 6 maart 2024

Gezocht: projectcoördinator

Hoogt zoekt een projectcoördinator (freelance) voor co-creatieproject filmeducatie op STIP VSO.

STIP VSO en Hoogt ontwikkelen samen een lesprogramma film voor alle 5 leertrajecten op STIP. Het programma is gebaseerd op de principes en methodes van de Doorlopende Leerlijn Film (DLF) van het Netwerk Filmeducatie, dat wordt aangepast aan de behoeften van het speciaal onderwijs cluster 3 (en STIP in het bijzonder). De lessen worden onderzoekend en in co-creatie vormgegeven met leraren, leerlingen en filmvakdocenten. In het lessen leren leerlingen allen op hun eigen niveau film kijken, beoordelen, reflecteren, onderzoeken, uitpluizen, uitspreken, veranderen en maken.

Voor dit project zoeken we een projectcoördinator met kennis van filmeducatie en het speciaal onderwijs, die samen met de coördinator vanuit de school en de coördinator educatie vanuit Hoogt dit project tot een succes kan maken. De projectcoördinator is inhoudelijk eindverantwoordelijk voor het project vanuit Hoogt. Voor de projectcoördinator is een inzet van circa 150 uur beraamd. Het project loopt van maart 2024 tot juni 2025.

“Film is heel geschikt voor het speciaal onderwijs,
omdat ieder op hun eigen niveau kan meedoen”
Docent van STIP VSO

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit project, stuur dan je CV en korte motivatie per e-mail naar info@hoogt.nl o.v.v. projectcoördinator filmeducatie. Neem voor vragen contact op met Annemarie Nycolaas (annemarie.nycolaas@hoogt.nl – 030-2312216). Reageer voor 15 maart. De gesprekken vinden plaats in de week van 18 maart.

Meer over Hoogt on Tour

Hoogt is een positieve en ambitieuze organisatie. We vertonen films op verschillende locaties in de stad Utrecht, we bieden contextprogramma’s en zijn toonaangevend op het gebied van filmeducatie. Honderden scholieren en studenten uit basis, voortgezet en beroepsonderwijs komen via ons in aanraking met films die ze anders niet snel zouden zien. We brengen deze groepen mediawijsheid bij en leren ze zelf creatief aan de slag te gaan met beeld- en film maken.
www.hoogt.nl

Meer over STIP VSO

STIP is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs voor jongeren die ‘zeer moeilijk leren’.  De letters van STIP staan voor samenwerken, toekomstgericht, inspireren en participeren. STIP is gericht op het verder ontwikkelen van ieders talenten en mogelijkheden. STIP gelooft in de mogelijkheden van leerlingen en wensen hen de best mogelijke voorbereiding op hun toekomst en laat zich daarbij inspireren door alle grote en kleine successen die dagelijks geboekt worden.
www.stipvso.nl