Online kijken: Picl

Hoogt on Tour, maar dan thuis

De nieuwste films en documentaires zijn ook thuis te zien, wanneer je maar wilt.

Voor € 8,99 kijk je de nieuwste films wanneer het jou uitkomt. En voor klassiekers en films die al iets langer te zien zijn betaal je slechts € 4,50  Op je tv, computer, laptop, tablet of telefoon. Voor die prijs krijg je niet alleen een super actueel aanbod, maar steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie én Hoogt on Tour.

Bekijk het online filmaanbod

 

Wat is Picl?

Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste, prijswinnende films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Ideaal als je niet in de gelegenheid bent om naar een van onze filmvertoningen te komen.

Bekijk het online filmaanbod

Geniet op jouw manier

Picl werkt eenvoudig via je computer, laptop, tablet, tv of telefoon. Direct, dus zonder te downloaden. Zo geniet je gelijk van de nieuwste films en documentaires. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Zo stream je een film naar je tv

Picl is een samenwerking tussen een groot aantal Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie. Picl wordt daarnaast ondersteund door de Nederlandse filmindustrie.