Online kijken: Picl

Hoogt on Tour, maar dan thuis.

De nieuwste films en documentaires zijn ook thuis te zien, wanneer je maar wilt.

Voor € 8,50 kijk je de nieuwste films wanneer het jou uitkomt. Op je TV, laptop, tablet of smartphone. Voor die prijs krijg je dus niet alleen een super actueel aanbod, maar steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie.

Benieuwd naar het aanbod? KLIK HIER

Wat is Picl?

Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste, prijswinnende films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Ook als je even geen tijd hebt om naar een van onze On Tour vertoningen te komen.

Ga naar overzichtspagina www.picl.nl/t-hoogt en zie je nu in één oogopslag ons hele filmaanbod.

Geniet op jouw manier

Picl werkt super eenvoudig via je pc, laptop, tablet of tv. Direct, dus zonder te downloaden. Zo geniet je gelijk van de nieuwste films en documentaires. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Voor € 8,50 kijk je de nieuwste films wanneer het jou uitkomt. Op je TV, laptop, tablet of smartphone. Voor die prijs krijg je dus niet alleen een actueel aanbod, maar steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie.

Picl is samenwerking tussen 14 Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie. Picl wordt daarnaast ondersteund door een groot deel van de Nederlandse filmindustrie.