Online kijken: Picl

Hoogt on Tour, maar dan thuis

De nieuwste films en documentaires zijn ook thuis te zien, wanneer je maar wilt.

Voor € 8,50 kijk je de nieuwste films wanneer het jou uitkomt. Op je tv, computer, laptop, tablet of telefoon. Voor die prijs krijg je niet alleen een super actueel aanbod, maar steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie.

Bekijk hier het nieuwste filmaanbod

Wat is Picl?

Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste, prijswinnende films en documentaires gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer iets te missen wat de moeite van het kijken waard is. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Ideaal als je niet in de gelegenheid bent om naar een van onze filmvertoningen te komen.

Bekijk hier ons filmaanbod op Picl

Geniet op jouw manier

Picl werkt eenvoudig via je computer, laptop, tablet, tv of telefoon. Direct, dus zonder te downloaden. Zo geniet je gelijk van de nieuwste films en documentaires. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Voor € 8,50 kijk je de nieuwste films. Voor die prijs krijg je niet alleen een actueel aanbod, maar steun je bovendien de Nederlandse filmindustrie.

Picl is een samenwerking tussen 14 Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie. Picl wordt daarnaast ondersteund door een groot deel van de Nederlandse filmindustrie.