Word Vriend

De komende jaren transformeren wij van filmtheater naar Podium voor Film en Beeldcultuur, waar naast film ook educatie en makers meer ruimte krijgen. Met het centraal stellen van leren, maken en kijken, bieden wij Utrecht wat een filmstad nodig heeft. Om dit innovatieve project te realiseren, moeten wij alle zeilen bijzetten. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Word daarom Vriend van Hoogt on Tour:

Word nu vriend voor € 25,- (winkelmandje)

Word nu vriend voor meer dan € 25,- (stuur een e-mail)

Algemene voorwaarden Vrienden Hoogt on Tour

 

Podium voor Film en Beeldcultuur

Hoogt on Tour opent vensters en biedt een bredere kijk op de wereld. Als eerste filmtheater in Nederland vertoonden wij als ’t Hoogt ruim 45 jaar onderscheidende films: inhoudelijke en artistieke films die je blik verruimen, je mening doen kantelen of je aan het denken zetten over jezelf en onze snel veranderende wereld. Wij geloven in de kracht van verhalen en verbeelding en in het belang van film en filmeducatie in Utrecht. Als Hoogt on Tour en toekomstig Podium voor Film en Beeldcultuur geven wij nog meer ruimte aan filmeducatie en ideeën van nieuwe makers. 

Op zoek naar andere manieren om bij te kunnen dragen? Zit je met vragen of wil je aanvullende informatie? Mail dan naar vrienden@hoogt.nl of bel 030– 231 22 16. 

ANBI

Hoogt on Tour heeft de culturele ANBI-status. Dat betekent dat je gift 125% aftrekbaar is voor de belasting. Jij blij, wij blij!
 Kijk voor meer informatie op hoogt.nl/sponsoring of op anbi.federatiecultuur.nl