Word Vriend

De komende jaren transformeren wij van filmtheater naar Podium voor Film en Beeldcultuur, waar naast film ook educatie en makers meer ruimte krijgen. Met het centraal stellen van leren, maken en kijken bieden wij Utrecht wat een filmstad nodig heeft! Om dit innovatieve project te realiseren moeten wij alle zeilen bijzetten. Daar hebben we jouw hulp voor nodig. Word Vriend van Hoogt on Tour!

Om de grote sprong voorwaarts te maken hebben wij je steun hard nodig. Daarom nodigen wij jou uit om Vriend van Hoogt on Tour te worden met een kleine bijdrage per jaar van minimaal 25 euro:

1-ster vriend: €25,-

2-sterren vriend: €50,-

3-sterren vriend: €100,-

Algemene voorwaarden Vrienden Hoogt on Tour

Podium voor Film en Beeldcultuur

Hoogt on Tour opent vensters en biedt een bredere kijk op de wereld. Als eerste filmtheater in Nederland vertoonden wij als ’t Hoogt ruim 45 jaar onderscheidende films: inhoudelijke en artistieke films die je blik verruimen, je mening doen kantelen of je aan het denken zetten over jezelf en onze snel veranderende wereld. Wij geloven in de kracht van verhalen en verbeelding en in het belang van film en filmeducatie in Utrecht. Als Hoogt on Tour en toekomstig Podium voor Film en Beeldcultuur geven wij nog meer ruimte aan filmeducatie en ideeën van nieuwe makers.

Op zoek naar andere manieren om bij te kunnen dragen, zit je met vragen of wil je aanvullende informatie? Mail dan naar onze Coördinator Partnerships en Fondsenwerving via vrienden@hoogt.nl of bel 030 – 231 22 16.

*Eenmalig, bij machtiging van automatische incasso aan de kassa. Helaas is machtigen online nog niet mogelijk. Om toch van deze voordelen te genieten kun je naast je online aanmelding een machtigingsformulier invullen bij de kassa.
**Bij aankoop van een kaartje krijg je op maandag, dinsdag en woensdag een drankje op onze kosten. Vraag ons café- of kassapersoneel naar de opties.

Hoogt on Tour heeft de culturele ANBI-status. Dat houdt in dat je gift 125% aftrekbaar is voor de belasting.

Meer informatie hierover kan je hier bekijken.