do 15 okt - 2020 donderdag 15 oktober 2020

Cinekid – Pettson en Findus 3, Findus Gaat Verhuizen 4+

Pettson en Findus zijn bekend van de boeken van Sven Nordqvist. Dit is alweer het derde deel van de live action-filmreeks over de zachtaardige boer Pettson en zijn geanimeerde kat Findus. Vrolijk en vertederend, vol gekkigheid en slapstick en een kijkervaring voor de allerkleinsten. Er is een pauze tijdens de film.

Findus vindt zichzelf inmiddels groot genoeg om zelfstandig te worden, dus verbouwt Pettson een oud wc-hokje om tot een huisje voor zijn kat. Hij vindt het eigenlijk wel een goed idee zijn slaapkamer niet meer te hoeven delen. Maar als het eenmaal zover is, moeten de twee erg wennen aan hun nieuwe bestaan.

 Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen // Ali Samadi Ahadi // Duitsland // 2018 // live-action, animatie // 81 minuten // Nederlands gesproken

Tickets

Regulier  €10
Voor Bibliotheekleden en U-Pashouders €5

Cinekid

Cinekid Festival is het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. Van 17 oktober t/m 25 oktober 2020 is Cinekid in Utrecht. Hoogt on Tour en bibliotheek Utrecht hebben gezorgd voor een programma met mooie films voor verschillende leeftijden en leuke maaklabs. Voor de films en de maaklabs gelden aparte tickets en reserveringen.

Locatie

Bibliotheek Neude, theaterzaal, Neude 11, 3512 AE Utrecht

 

Alle films