vr 22 nov - 2019 vrijdag 22 november 2019

CineMekka – WASTED! The Story of Food Waste

Onderuitgezakt film kijken onder de eeuwenoude spitsbogen van het Hemelryck bij de cultureel ecologische broedplaats Metaal Kathedraal. Rondom een bepaald thema selecteert Hoogt on Tour elke eerste zondag van de maand een film. Metaal Kathedraal verzorgt een verrassend randprogramma. Met op zondag 1 december de documentaire WASTED! The Story of Food Waste. De film is Engels gesproken en niet ondertiteld.

Over WASTED! The Story of Food Waste

In de onthutsende documentaire WASTED! The Story of Food Waste opent tv-kok Anthony Bourdain onze ogen voor een van de grootste problemen van de eenentwintigste eeuw: het jaarlijks weggooien van ruim 1,3 miljard kilo voedsel. De film stelt dit aan de kaak en volgt mensen die het als hun roeping zien om voedselverspilling een halt toe te roepen.

WASTED! The Story of Food Waste // Anna Chai & Nari Kye // Verenigde Staten // 2017 // 85 minuten // Engels gesproken // Niet ondertiteld

Bestel tickets

Locatie

Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht.

Prijs

Regulier: €10,-
Student: €9,-
U-pas, CJP/Cultuurkaart: €8,-
Cineville: €0,-

Hoogt on Tour

Na het vertrek van Filmtheater ’t Hoogt uit de Utrechtse binnenstad vertoont Hoogt on Tour films op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert Hoogt on Tour unieke films, documentaires en klassiekers. De locaties zijn onder meer Molen de Ster in Lombok, De Nijverheid in het Werkspoorkwartier en de Parel van Zuilen.

Benieuwd naar al onze filmvertoningen? Houd onze Filmpagina in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram!

Alle films