wo 27 mrt - 2019 woensdag 27 maart 2019

CineArt – The Square

Selectie: De Nijverheid | On Tour

CineArt – film, eten en kunst

Als onderdeel van ‘t Hoogt on Tour vertonen wij bij De Nijverheid CineArt-avonden vol film en kunst. Een rijke selectie van films die je doen verwonderen in combinatie met een randprogramma samengesteld door kunstenaarscollectief De Nijverheid. Verwacht het onverwachte, het vreemde en vooral een gezellige en verrassende avond.

Er is in het bestelproces ook mogelijkheid om meteen een ticket te kopen voor het eten vooraf. De kok stelt een menu samen naar aanleiding van de film van de avond. Let op: het is niet meer mogelijk om een kaartje te kopen voor het diner. Kaartjes voor alleen de film zijn nog wel beschikbaar.

28 maart – The Square

Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiële crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben Östlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes.

Praktische informatie

Locatie: De Nijverheid, Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht

19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Eten
20.30 uur: The Square

Alleen film: €12,50
U-pas, CJP/Cultuurkaart: €10,50
Cineville alleen film: €3, –
Regulier film en eten: €25,-

Let op: het is niet meer mogelijk om een kaartje te kopen voor het diner. Kaartjes voor alleen de film zijn nog wel beschikbaar.

Als je een kortingskaart hebt vertoon die dan aan de deur.

’t Hoogt On Tour

Filmtheater ’t Hoogt vertoont films op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert ‘t Hoogt unieke films, documentaires en klassiekers. De eerste On Tour-locaties zijn al bekend: ZIMIHC theater Stefanus, Metaal Kathedraal, De Nijverheid in het Werkspoorkwartier en de Parel van Zuilen. Meer locaties volgen binnenkort.

De eerstvolgende CineArt is Under the Skin op donderdag 25 april, 20.30 uur.

Alle films