do 24 jan - 2019 donderdag 24 januari 2019

CineArt – The Square

Selectie: De Nijverheid | On Tour

Als onderdeel van ‘t Hoogt on Tour vertonen wij bij De Nijverheid CineArt-avonden vol film en kunst. Een rijke selectie van films die je doen verwonderen in combinatie met een randprogramma samengesteld door kunstenaarscollectief De Nijverheid. Verwacht het onverwachte, het vreemde en vooral een gezellige en verrassende avond.    

Er is in het bestelproces ook mogelijkheid om meteen een ticket te kopen voor het eten vooraf. De kok stelt een menu samen naar aanleiding van de film van de avond.

Donderdag 28 maart:
CineArt – The Square – film, eten en kunst

19.00 uur: eten
20.30 uur: The Square

Over The Square: 
Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiële crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben Östlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes.

Praktische informatie
Locatie: De Nijverheid, Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht

Tickets
— Alleen film: € 12,50
— U-pas, CJP/Cultuurkaart: € 10,50
— Cineville alleen film: € 3, –
— Regulier film en eten: € 25,-
Als je een kortingskaart hebt vertoon die dan aan de deur.’t Hoogt On Tour

Filmtheater ’t Hoogt gaat op diverse locaties in de stad films vertonen. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert ‘t Hoogt unieke films, documentaires en klassiekers. De eerste On Tour-locaties zijn al bekend: ZIMIHC Stefanus, De Metaal Kathedraal, De Nijverheid in Het Werkspoorkwartier en binnenkort komen daar nog meer locaties bij.

De volgende edities van CineArt zijn op donderdag 25 april, 20.30 uur en donderdag 30 mei, 20.30 uur.

Alle films