vr 12 apr - 2019 vrijdag 12 april 2019

CineArt – Under the Skin

Selectie: De Nijverheid | On Tour

CineArt – film, eten en kunst

Als onderdeel van ‘t Hoogt on Tour vertonen wij bij De Nijverheid CineArt-avonden vol film en kunst. Een rijke selectie van films die je doen verwonderen in combinatie met een randprogramma samengesteld door kunstenaarscollectief De Nijverheid. Verwacht het onverwachte, het vreemde en vooral een gezellige en verrassende avond.

Er is in het bestelproces ook mogelijkheid om meteen een ticket te kopen voor het eten vooraf. De kok stelt een menu samen naar aanleiding van de film van de avond.

25 april – Under the Skin

Under the Skin (2013) is een prachtige film over een mysterieuze vrouw gespeeld door Scarlett Johansson. Ze doorkruist Schotland en klampt vanuit haar bestelwagen nietsvermoedende toevallige passanten aan, om deze vervolgens te verleiden en in de val te lokken. Steeds opnieuw weet ze haar mannelijke prooien te strikken met haar seksualiteit. Maar wie of wat is ze eigenlijk? En wat doen die motorrijders toch steeds in beeld?

Jonathan Glazer en Scarlett Johansson doen in Under the Skin waar de meeste filmmakers alleen maar van dromen: de wereld tot een vreemde plek maken.

De Volkskrant***** 
“Zelden dwaalde een ruimtewezen zo stil, ontheemd en hunkerend over aarde als de heldin van dit geestverruimende gruwelsprookje.”

Cinema.nl***** 
“Met een prachtige, indringende score (van componiste Mica Levi) en werkelijk onvergetelijke beelden.”

Praktische informatie

Locatie: De Nijverheid, Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht
Start film 20.30 uur
Inloop diner: 18.30 uur, start diner 19.00 uur

Alleen film: €12,50
U-pas, CJP/Cultuurkaart: €10,50
Cineville alleen film: €3, –
Regulier film en eten: €25,-

Als je een kortingskaart hebt vertoon die dan aan de deur.

De volgende editie van CineArt is op donderdag 30 mei, 20.30 uur en donderdag 27 juni, 20.30 uur.

Hoogt On Tour

Filmtheater ’t Hoogt vertoont films op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert ‘t Hoogt unieke films, documentaires en klassiekers. De eerste On Tour-locaties zijn al bekend: ZIMIHC theater Stefanus, Metaal Kathedraal, De Nijverheid in het Werkspoorkwartier en de Parel van Zuilen. Meer locaties volgen binnenkort.

Tickets

Alle films