ma 23 sep - 2019 maandag 23 september 2019

CineArt – Borgman

Selectie: On Tour | De Nijverheid

CineArt - film, eten en kunst
Als onderdeel van Hoogt on Tour vertonen wij bij De Nijverheid CineArt-avonden vol film en kunst. Een rijke selectie van films die je doen verwonderen in combinatie met een randprogramma samengesteld door kunstenaarscollectief De Nijverheid. Verwacht het onverwachte, het vreemde en vooral een gezellige en verrassende avond.

Er is in het bestelproces ook mogelijkheid om meteen een ticket te kopen voor het eten vooraf. De kok stelt een menu samen naar aanleiding van de film van de avond.

28 november – Borgman
Macabere, absurdistische thriller over Borgman, een vreemdeling die aanbelt bij een modernistische villa met de vraag of hij in bad mag. Eenmaal binnen blijkt hij niet van plan weer weg te gaan. Geholpen door wat handlangers ontketent hij een reeks gebeurtenissen die steeds bizardere vormen aanneemt, waardoor langzaam maar zeker de zorgvuldig opgerichte façade van de bewoners van de villa afbrokkelt.

Sinds achtendertig jaar de eerste Nederlandse film die meedeed in de hoofdcompetitie van het filmfestival van Cannes.

Borgman // Alex van Warmerdam // Nederland // 2013 // Thriller // 113 minuten // Nederlands gesproken

Locatie
De Nijverheid, Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht

Aanvangstijd
Inloop diner – 18.30 uur
Diner – 19.00-20.00 uur
Start film – 20.30 uur

Tickets

Prijs
Alleen film: € 12,50
Student: €11,50
U-pas, CJP/Cultuurkaart: € 10,50
Cineville: € 3,-
Eten (bij te boeken): € 12,50

Hoogt on Tour
Na het vertrek van Filmtheater ’t Hoogt uit de Utrechtse binnenstad vertoont Hoogt on Tour films op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert Hoogt on Tour unieke films, documentaires en klassiekers. Dit doen we onder andere bij Molen de Ster, Metaal Kathedraal, De Nijverheid in het Werkspoorkwartier en de Parel van Zuilen.

Benieuwd naar de volgende CineArt? Houd de website in de gaten voor meer info of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hoogt on Tour.

Alle films