ma 24 aug - 2020 maandag 24 augustus 2020

NFF – Festivalpremière – De Vogelwachter

In deze film van Threes Anna wedijveren zowel Freek de Jonge als de overweldigende en verstillende natuur die hier fantastisch in beeld is gebracht om de hoofdrol.

De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag hoort hij dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt een abrupt einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt zijn eigen plan.

De Vogelwachter // Threes Anna // NL // 2019 // tragikomedie // 89 min. // Nederlands en Engels gesproken // Nederlands ondertiteld

Tickets

Regulier  €11
Student/U-pas/CJP/Cultuurkaart €9
Cineville €0

Nederlands Film Festival

We vieren dit jaar alweer de 40steeditie van het Nederlands Film Festival. Voor deze editie, van 25 september t/m 3 oktober, zijn weer talloze premières en bijzondere films geselecteerd in verschillende bioscopen bij jou om de hoek. Welkom in de filmzaal van Bieb Neude.

Over Hoogt in Bieb Neude

Vanaf augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een vaste locatie om zijn bijzondere films te vertonen. In de filmzaal op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour zes dagen per week – van dinsdag t/m zondag – premièrefilms onder de naam Hoogt in Bieb Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.

Alle films