do 18 jul - 2019 donderdag 18 juli 2019

Film in de Bieb – Niemand in de Stad

Film in de Bieb

Bibliotheek Utrecht organiseert in samenwerking met Hoogt on Tour de reeks Film in de Bieb. We vertonen bij de Centrale Bibliotheek Utrecht een boekverfilming of een film die past binnen de thematiek van de maand. De avond wordt altijd afgesloten met een kort nagesprek met een interessante gast.

In september vertonen we Niemand in de Stad van regisseur Michiel van Erp, een boekverfilming van het gelijknamige boek van Philip D. Huff.

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.

Locatie
Centrale Bibliotheek Utrecht – Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht

Prijs
Regulier: €7,50
Student/Leden van de bibliotheek €5,-

Tickets

Hoogt on Tour
Na het vertrek van Filmtheater ’t Hoogt uit de Utrechtse binnenstad vertoont Hoogt on Tour films op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert Hoogt on Tour unieke films, documentaires en klassiekers. Dit doen we onder andere bij Metaal Kathedraal, Molen de Ster, De Nijverheid in het Werkspoorkwartier en de Parel van Zuilen.

Alle films