vr 20 okt - 2023 vrijdag 20 oktober 2023

Cinekid | Saïd & Anna (4+)

Laat je verwonderen op Cinekid Festival 2023! Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor alle supernieuwsgierige kinderen tussen de 3 en 14 jaar en (groot)ouders. Beleef, bekijk, speel en verwonder je met de beste films, uitdagende workshops en nog véél meer.

 

Saïd & Anna (4+)

Saïd (6) en Anna (7) zijn beste vrienden. Elke dag zijn ze te vinden in de Repairshop van Saïd’s ouders. Daar worden kapotte spullen met goed gereedschap gerepareerd en krijgen ze een tweede leven. Ondertussen kampen de twee kinderen met hun eigen problemen, die ze op hun eigen, creatieve manier weten op te lossen.

EXTRA OP ZATERDAG – Gratis Repair Café Junior

Op za 21 oktober is het de officiële ‘international repair day’. Kom je speelgoed laten repareren tijdens Repair Café Junior. Neem je kapotte speelgoed mee naar de film en je kan na afloop samen met één van onze repareerders je kapotte speelgoed zelf weer maken! Natuurlijk mogen je ouders daar ook bij zijn, kunnen ze gelijk leren hoe het moet en het de volgende keer zelf doen. Info & tickets voor zaterdag 21 oktober

Alle films