wo 19 jun - 2024 woensdag 19 juni 2024

Cinekid Presenteert Dikkie Dik en de verdwenen knuffel (3+)

Kom naar de film, doe mee, roep mee, dans mee en neem vooral ook je eigen knuffel mee!

 

Cinekid en Hoogt presenteren deze speciale vertoning van Dikkie Dik en de verdwenen knuffel is een echte ‘doe, roep en dans mee-film’! Je helpt Dikkie Dik tijdens de film met ruiken, nieuwe vriendjes ontmoeten én zijn knuffel terugvinden. En nog gezelliger… neem gezellig je eigen knuffel mee naar de voorstelling!

Bekijk ook de reguliere speeltijden van Dikkie Dik.

Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen.

Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Over Cinekid presenteert

Cinekid presenteert brengt de leukste nieuwe films naar kinderen in heel Nederland. Het programma is een samenwerking tussen Cinekid, Hoogt en andere filmtheaters en bestaat uit feestelijke filmvertoningen waarbij kinderen ook zelf aan de slag gaan! Onder andere KNOR, Kung Fu Leeuw en KIDDO werden zo al gepresenteerd. Zo kunnen kinderen het hele jaar door nieuwe kinderfilms ontdekken.

Alle films