; We willen je graag bedanken! - Hoogt on Tour We willen je graag bedanken! - Hoogt on Tour
do 1 jul - 2021 donderdag 1 juli 2021

We willen je graag bedanken!

Speciaal voor alle Cinevillers een cadeautje, want jullie bleven Cineville en de filmtheaters massaal trouw – zelfs toen jullie niet naar de film konden. Om dat te vieren laten we jou de cadeaus uitdelen. Van donderdag 1 juli t/m woensdag 21 juli mag je namelijk gratis iemand meenemen naar de film. Drie weken lang, zo vaak als je wil! En er zit nóg een pakje in dit pakje: vooraf aan ieder bezoek krijgen jij en je date een drankje van NODA in de Bibliotheek Neude.

Hoe werkt het #1: gratis iemand meenemen
– Als Cinevillepashouder kan je online je kaartje reserveren zoals je dat gewend bent.
– Tegelijkertijd met je reservering voor je Cineville-ticket, koop je in de online kassa van het filmtheater óók een Cineville-vriend-ticket. Deze kost € 0,- en is het ticket voor je +1. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een Cineville-ticket.
– Als je in het filmtheater bent, activeer je je eigen Cineville-reservering door je Cinevillepas te laten scannen. Het Cineville-vriend-ticket hoef je niet te activeren en kan je direct gebruiken.
– Heb je geen reservering en kom je op de bonnefooi? Haal dan aan de kassa tegelijkertijd een kaartje voor jezelf en het gratis kaartje voor je +1.
– Je loopt samen met je filmvriend naar de zaal; zo weet het filmtheater zeker dat het gratis vriendenkaartje is uitgedeeld door iemand met een Cinevillepas. Komt iemand alleen met een Cineville-vriend-ticket, dan kan de zaalwacht diegene niet binnenlaten.

Hoe werkt het #2je gratis drankje vooraf
– Op vertoon van je Cinevillepas kan je voorafgaand aan de voorstelling een gratis drankje afhalen bij NODA in de Bibliotheek Neude.
– Kom op tijd, zodat je je drankje voorafgaand aan de film kan afhalen.
– Je drankje mag mee de zaal in.
– Heb je een Cineville-vriend-ticket? Natuurlijk krijgt ook je +1 een drankje voor nop.
– Voor je gratis drankje kan je kiezen uit fris, thee, koffie, huiswijn of (0.0) bier.

Tot slot
– De cadeau-actie is bedoeld voor iedereen met een Cineville-lidmaatschap en is geldig bij alle reguliere en bijna alle speciale filmvertoningen in de Cineville-theaters.
– De cadeauperiode loopt van donderdag 1 juli t/m woensdag 21 juli.

Vragen? Mail naar info@hoogt.nl!