zo 14 apr - 2019 zondag 14 april 2019

Vacature: Medewerker marketing & communicatie (tijdelijk / 16 uur)

Hoogt on Tour vertoont films die bijzonder zijn. In cinematografie, verhaal, onderwerp, culturele achtergrond of een combinatie daarvan. Wij zijn als culturele instelling maatschappelijk betrokken en hebben een artistieke rol. Onze kracht zit in wat ons uniek maakt: bijzondere samenwerkingen en programma’s waarin film en de maatschappij centraal staan. Op basis van onze sterke kwaliteitsprogrammering zorgen we voor verdieping en educatie.

Hoogt on Tour heeft de ambitie om, op een nieuwe locatie, het Podium voor Film en Beeldcultuur in Utrecht te worden. Met naast film ook speciale aandacht voor educatie, jonge makers en andere visuele uitingen. Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. In 2019 heeft Hoogt on Tour geen eigen filmzalen en ligt de focus op educatie en events. In 2020 verwachten we open te gaan in het Werkspoorkwartier.

Gezocht

Wij zijn per direct, ter tijdelijke vervanging van een collega, op zoek naar een ervaren, ondernemend, creatief en daadkrachtig persoon met een professionele achtergrond op het gebied van cultuur- /filmcommunicatie.

Iemand die de transitie kan ondersteunen van het filmtheater dat het was in de binnenstad, via een filmtheater zonder vaste locatie op dit moment, naar een toekomstig Podium voor Film en Beeldcultuur in het Werkspoorkwartier.

Als marketing- en communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de operationele plannen en uitvoering van onze (online) marketing & communicatie activiteiten. Je adviseert pro-actief over de te volgen marketing- en communicatiestrategie en de positionering van Hoogt on Tour en denkt mee over het aantrekken van nieuwe publieksgroepen. Je onderhoudt relaties met de pers en redacties van relevante media. Je geeft, in samenspraak met collega’s, vorm aan alle uitingen van Hoogt on Tour (website, nieuwsbrieven, social media, flyers etc.) en bewaakt hierin de huisstijl. Je hebt hierin een sturende en coördinerende rol. In samenwerking met de programmeur verwerk je de informatie aangaande het filmprogramma en de interne en externe communicatie hierover. Je rapporteert aan en valt onder directe leiding van de directeur. Met onze programmeur/bureaucoördinator en medewerker educatie werk je in teamverband nauw samen.

Jouw competenties


Je denkt strategisch en bent commercieel vaardig. Je werkt zelfstandig, bent pro-actief en neemt initiatief. Resultaatgerichtheid en zelflerend vermogen zijn belangrijke competenties. Je bent flexibel, representatief en klantgericht.

Functie-eisen

  • relevante HBO of WO – opleiding op het gebied van Marketing/Communicatie;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • affiniteit met film en een brede culturele interesse;
  • relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • goede algemene onderzoekvaardigheden, ervaren met google analytics;
  • goede kennis van officepakketten en Photoshop, InDesign is een pre;
  • goede kennis van social media;
  • ervaring met content management systemen en webshops zijn een pre;

Wat wij bieden

Een afwisselende en zelfstandige functie in een kleine organisatie die in transitie is. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze organisatie. Het is een tijdelijk dienstverband van 3 maanden, mogelijk langer.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan voor 24 april je CV inclusief een motivatiebrief o.v.v. vacature marketing- en communicatiemedewerker naar info@hoogt.nl t.a.v. Rianne Brouwers, directeur. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via 030 – 231 22 16.