do 3 okt - 2019 donderdag 3 oktober 2019

De locaties van Hoogt on Tour

De Nijverheid

De Nijverheid is een culturele vrijhaven in Utrecht. Een plek in het Werkspoorkwartier met ateliers, een gezamenlijke werkplaats, werkplekken, een expositieruimte, podiumkunsten en café met terras aan de kade.

Lees hier meer over De Nijverheid.

 

De Parel van Zuilen

De Parel van Zuilen is een 17e eeuws landhuis, vlakbij het oude dorpje Oud-Zuilen en pal aan De Vecht. Naast een restaurant en trouwlocatie is de Parel een inspirerende plek voor vergaderingen , een brainstorm of training. De benen strekken in de Springertuin, genieten van een goede lunch in de tuinkamer of even onderuit op het terras aan de rivier.

Lees hier meer over De Parel van Zuilen.

 

Molen de Ster

Molen de Ster is een historische houtzaagmolen, te huren als vergaderruimte en officiële trouwlocatie. Daarnaast is het een cultureel podium en molencafé met terras aan het water. De molenaars houden de molen elke zaterdag levend. Bij genoeg wind draait de molen en worden er planken gezaagd uit dikke bomen. De molen maakt ook plaats voor cultuur. Er zijn regelmatig optredens van binnen- en buitenlandse bands en een keer maand is er de Vorlesebühne, een podium voor kort vreemd proza.

Lees hier meer over Molen de Ster.