ma 29 okt - 2018 maandag 29 oktober 2018

Lancering Website – Nieuws

 

Op dinsdag 30 oktober heeft Filmtheater ’t Hoogt deze website gelanceerd. De site is dynamischer en gebruiksvriendelijker gemaakt. De vorige website was na 10 jaar sterk verouderd.

Satellietlocaties en Picl

Naast de films die ’t Hoogt nu maandelijks bij de Metaal Kathedraal vertoont, worden er vanaf dit jaar in samenwerking ZIMIHC ook bij De Stefanus in Overvecht films vertoond. Binnenkort worden meer locaties aan dit rijtje toegevoegd.

Dankzij de nieuwe website kan dit filmprogramma ook beter voor het voetlicht worden gebracht. De films die het theater online via PICL aanbiedt zijn vanaf nu eenvoudiger op de site te vinden.

Nieuwe webshop

Met de nieuwe website is een nieuwe webshop gerealiseerd waarmee een online kaartje kopen veel makkelijker is. Daarbij komt dat mensen met een Cineville-pas nu eenvoudig online een kaartje kunnen reserveren. Daarnaast is er meer ruimte voor beeld en trailers. Op dinsdag 14 november worden nieuwe filters toegevoegd inclusief een date-picker zodat je op datum kunt zoeken.

In samenwerking met het Utrechtse Eagerly Internet is er een kloon gemaakt van een bestaande website. Daarmee heeft ’t Hoogt met beperkte middelen een website gerealiseerd die voldoet aan de huidige eisen.

Vragen?

Vragen of opmerkingen over de nieuwe website kunnen gemaild worden naar info@hoogt.nl.

Beeld: Daan Bramer