wo 2 jan - 2019 woensdag 2 januari 2019

Hoogt on Tour

In 2019 is ’t Hoogt met ‘Hoogt on Tour’ op tournee met filmvertoningen op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert ’t Hoogt unieke films, documentaires en klassiekers.

CineArt – De Nijverheid

Elke laatste donderdag van de maand, een filmavond omlijst met een inspirerend randprogramma dat is opgesteld door kunstenaars van de Nijverheid of hun vrienden. Vooraf kunnen de bezoekers ter plekke genieten van een maaltijd van een van de koks die aan De Nijverheid is verbonden. Verwacht het onverwachte, het vreemde en vooral een gezellige en verrassende avond.

CineMuziek – De Parel van Zuilen

Muzikale filmavonden in de Parel van Zuilen. Elke derde woensdagavond van de maand ben je welkom voor een mooie en interessante muziekfilm of documentaire.

Cine-Ident – Molen de Ster

Hoogt on Tour organiseert elke maand bij Molen de Ster een filmprogramma rondom het thema identiteit. Want wie zijn wij? Wie is de ander? En hoe verhouden we ons tot elkaar?

Film in de Bieb

Bibliotheek Utrecht organiseert in samenwerking met Hoogt on Tour de reeks Film in de Bieb. We vertonen bij de Centrale Bibliotheek Utrecht een boekverfilming of een film die past binnen de thematiek van de maand. De avond wordt altijd afgesloten met een kort nagesprek met een interessante gast.

Tickets en programma Hoogt on Tour

Meer informatie over het programma wordt bekend gemaakt op onze website en via social media. Tickets zijn hier te koop.

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!

Thuis arthouse films kijken met Picl

De nieuwste films en documentaires van Filmtheater ’t Hoogt zijn in 2019 ook weer thuis te zien. Voor € 8,50 kunnen bezoekers via www.hoogt.nl op tv, laptop, tablet of smartphone naar het aanbod kijken.

Podium voor Film en Beeldcultuur

’t Hoogt streeft ernaar om in 2021 in Het Werkspoorkwartier als Podium voor Film en Beeldcultuur te openen. In 2019 worden daarom op diverse locaties in het Werkspoorkwartier al kleine events georganiseerd voor diverse doelgroepen. Zo kan iedereen het Podium voor Film en Beeldcultuur al een beetje ervaren en nieuwe ideeën en initiatieven aandragen. Er worden de komende tijd nieuwe samenwerkingen aangegaan en bestaande samenwerkingen met gevestigde organisaties en jonge makers worden uitgebouwd.

Meer informatie

Zorg dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief en Facebook, Twitter en Instagram. Of stuur een mailtje naar info@hoogt.nl.

Foto bij dit bericht: © Cartesius Museum, Erik Uitenbogaard