wo 2 jan - 2019 woensdag 2 januari 2019

Hoogt on Tour

Hoogt on Tour is op tournee met filmvertoningen op diverse locaties in Utrecht. Voor elke locatie programmeren we unieke films, documentaires en klassiekers.

Hoogt in Bieb Neude

In de filmzaal in Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour van dinsdag tot en met zondag bijzondere, onalledaagse premièrefilms met inhoud. De focus ligt hierbij op documentaires, films van eigen bodem en jeugdfilms. Ook boekverfilmingen krijgen de aandacht. De bibliotheek is gevestigd in het onlangs gerenoveerde oude postkantoor . Behalve de filmzaal en de bibliotheek vind je hier een café, een restaurant en winkels 

Film in de Bieb

In samenwerking met Bibliotheek Neude organiseren we maandelijks het programma Film in de Bieb in hun theaterzaal. De films die vertoond worden hebben vaak te maken met het thema van de maand van de bibliotheek en/of boeken, literatuur of poëzie.

CineArt – De Nijverheid

Elke laatste donderdag van de maand: een verrassende filmavond omlijst met een inspirerend randprogramma, gemaakt en georganiseerd door theatermaker Marieke Heerema. Zij creëert theatrale ervaringen in de publieke ruimte die aansluiten bij de film of ze vraagt andere kunstenaars dit te doen. De randprogramma’s zijn associaties met de film, gemaakt vanuit de signatuur van de artiest.   Verwacht het onverwachte, het vreemde en het inspirerende! De films zijn Engels ondertiteld of Engels gesproken 

CineMuziek – De Parel van Zuilen

Hoogt on Tour en De Parel van Zuilen presenteren CineMuziek; muzikale filmavonden in de Parel van Zuilen. Elke derde donderdagavond van de maand ben je welkom voor een mooie en interessante muziekfilm of documentaire. 

Tickets en programma

Het programma  vind je op onze homepage. Hier kun je ook per filmvertoning je tickets bestellen.  

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Thuis films kijken met Picl

Je kunt de nieuwste films en documentaires van Hoogt on Tour ook thuis kijken. Via Picl kijk je voor de prijs van een filmkaartje op je tv, laptop, tablet of smartphone een film of documentaire. Bekijk hier het aanbod op Picl.

Podium voor Film en Beeldcultuur

Hoogt on Tour streeft ernaar om in 2022 in Het Werkspoorkwartier als Podium voor Film en Beeldcultuur te openen. Er worden daarom op diverse locaties in het Werkspoorkwartier al kleine events georganiseerd voor diverse doelgroepen. Zo kan iedereen het Podium voor Film en Beeldcultuur al een beetje ervaren en nieuwe ideeën en initiatieven aandragen. Er worden de komende tijd nieuwe samenwerkingen aangegaan. Bestaande samenwerkingen met gevestigde organisaties en jonge makers worden uitgebouwd. 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via onze nieuwsbrief en Facebook, Twitter en Instagram. Of stuur een mailtje naar info@hoogt.nl.

Foto bij dit bericht: © Cartesius Museum, Erik Uitenbogaard