do 28 mrt - 2019 donderdag 28 maart 2019

Hoogt on Tour tipt: Drømmeland op Picl

“Drømmeland is een prachtige (natuur)documentaire over een man die één probeert te worden met de Noorse wildernis, maar een enorme drang ervaart om zijn isolement te delen met de buitenwereld.”
Miranda van Gelder // Programmeur bij Filmtheater ’t Hoogt

Drømmeland

Wanneer de 60-jarige Nils zijn toevlucht zoekt in de ruige Noorse bergen, ontdekt hij dat zijn behoefte aan menselijk contact groter is dan ooit tevoren.

De 60-jarige Nils verlangt naar een onafhankelijk leven in harmonie met de natuur en zoekt zijn toevlucht in een klein houten hutje in de bergen van Noorwegen. Ondanks zijn frustraties met de moderne maatschappij, neemt hij zijn smartphone mee. Eenmaal in de bergen ontdekt Nils dat zijn behoefte aan menselijk contact groter is dan ooit tevoren. Kan hij de verleiding van zijn smartphone weerstaan, of zwicht hij voor het makkelijke online contact?

Drømmeland is vanaf 28 maart te zien via Hoogt on Tour bij Picl!

Hoogt on Tour bij jou thuis

Via Picl bekijk je voor €8,50 per film het actuele filmaanbod van Filmtheater ‘t Hoogt op je tv, laptop, tablet of smartphone. Picl is een samenwerking tussen 14 Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie en wordt daarnaast ondersteund door een groot deel van de Nederlandse filmindustrie. Met Hoogt on Tour bij Picl heb je niet alleen ons meest actuele filmaanbod bij je thuis, je steunt er door te kijken ook de Nederlandse Filmindustrie mee! Picl is geen abonnement, je rekent per film af.

Bekijk Drømmeland online via Hoogt on Tour bij Picl

Totale online filmaanbod Hoogt on tour bij Picl

Filmagenda Hoogt on Tour