vr 14 feb - 2020 vrijdag 14 februari 2020

Hoogt on Tour is op zoek naar een operateur

Vacature: operateur

(M/V/X, 8-24 uur per week, vanaf april 2020)

Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. De films die Hoogt on Tour laat zien, zijn altijd bijzonder: in cinematografie, verhaal, onderwerp, culturele achtergrond of een combinatie daarvan. Als culturele instelling hebben we een artistieke rol en zijn we maatschappelijk betrokken. Onze kracht zit in wat ons uniek maakt: onze bijzondere samenwerkingen en onze programma’s waarin film of de maatschappij centraal staan. Op basis van onze sterke kwaliteitsprogrammering zorgen we voor verdieping en educatie. Onderaan deze vacature lees je meer over Hoogt on Tour.

Operateur

Hoogt on Tour zoekt een operateur voor de filmvertoningen in de filmzaal van Bibliotheek Neude. Je verzorgt de voorbereiding en uitvoering van de voorstellingen. Je zorgt dat de films op tijd starten en dat de bezoekers kunnen genieten van een perfect verlopen voorstelling. Bij specials sluit je apparatuur aan, regelt geluid, beeld en licht en zorgt ook voor het glaasje water voor de spreker. Met een dagelijkse overdracht houd je je collega´s op de hoogte van je werkzaamheden. Bij onduidelijkheden zoek je contact met de filmprogrammeur of hoofd productie. Ook ben je aanspreekpunt en achtervang voor de vrijwilligers die ons helpen met de kaartverkoop en publieksbegeleiding op locatie.

Dit ga je doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de filmvertoningen van Hoogt on Tour in de filmzaal van Bibliotheek Neude.
 • Als BHV-er ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en medewerkers.
 • Je bent achtervang en aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

Dit ben jij:

 • Je bent een allround technicus en beschikt over basiskennis audio, video, projectie en licht, of kunt je dit snel eigen maken.
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • Je kunt anderen (bijvoorbeeld vrijwilligers) aansturen.
 • Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig.
 • Je hebt affiniteit met de filmsector en/of de culturele sector.
 • Je woont in Utrecht.

Dit bieden we jou:

 • Een afwisselende, zelfstandige rol in een kleine, dynamische organisatie in ontwikkeling.
 • Een dienstverband van 8-24 uur met een bruto maandsalaris van € 1.832,- tot maximaal € 2.268 per maand bij een fulltime dienstverband van 39 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag.
 • Een opleiding tot BHV-er (als je dat nog niet bent) en opfriscursussen.
 • Een medewerkerspas waarmee je gratis naar onze films kunt.
 • Een aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en een korte motivatie naar info@hoogt.nl o.v.v. ‘vacature operateur’. Je kunt reageren tot en met 8 maart 2020. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michiel Langbroek op 030 – 231 22 16.

Hoogt on Tour vindt diversiteit en inclusie belangrijk en wil graag gelijkwaardig toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom verwelkomen wij graag mensen die ons helpen de samenleving beter te representeren, ook al voldoe je niet aan alle functie-eisen.

Meer over Hoogt on Tour

Vanaf 2 april 2020 heeft Hoogt on Tour een eigen filmprogrammering in de filmzaal in Bibliotheek Neude in Utrecht. Ook worden films op locatie vertoond en ligt de focus op educatie. Daarnaast heeft Hoogt on Tour de ambitie om op een nieuwe locatie in het Werkspoorkwartier in Utrecht, als onderdeel van de Machinerie, het podium voor film en beeldcultuur in Utrecht te worden. Naast film zullen we ook daar speciale aandacht besteden aan educatie, nieuwe makers en andere visuele uitingen op het gebied van bewegend beeld. We verwachten begin 2022 open te gaan in de Machinerie.