Medewerkers

Team

Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. Graag stellen wij ons op deze pagina voor.

Vakdocenten Filmeducatie

Hoogt on Tour biedt workshops en lessen aan het Primair en Voorgezet Onderwijs. Wij werken met gespecialiseerde vakdocenten.

Robbert Bleys
“Inspirerend om te zien hoe kinderen tijdens filmprojecten enthousiast en geheel op eigen wijze aan de slag gaan met film! Behalve dat ik vakdocent van Hoogt on Tour ben opereer ik vanuit mijn eenmanszaak Astrorama als onafhankelijk filmmaker en maak ik documentaires, reportages, promo’s en nog veel meer.”

Dylan & Lazlo

“Al sinds onze opleiding Filmwetenschap aan de Universiteit Utrecht kennen we ’t Hoogt als de ontmoetingsplek voor filmliefhebbers. In de filmlessen die we geven bij Hoogt on Tour koppelen we onze kennis van dramaturgie aan onze ervaring met het maken van film en documentaires. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden, leren we jongeren kritisch kijken en hun passie voor film verder te ontwikkelen.” 

Mathijs Geijskes

“Na mijn studie filmwetenschap, ben ik zelf filmmaker geworden en heb ik veel korte fictie films gemaakt. Met die films ben ik naar filmfestivals geweest over de hele wereld. Daar heb ik honderden korte films gezien en ben ik soms ook terug gevraagd als jurylid. Het is super om die ervaring door te geven in de workshops film maken die ik voor Hoogt on Tour geef. Ik ben vakdocent voor Hoogt on Tour en daarnaast geef ik ook workshops voor het Eye filmmuseum in Amsterdam en maak ik zelf ook films.”

Moniek van der Kallen

Vlogs, videoclips, fictie.. Elk medium is een andere manier om je verhaal over te brengen. Het is een feest om leerlingen hun fantasie met nieuwe kennis om te laten zetten in een boodschap.”

Leendert Oostlander

“Ik probeer in mijn lessen het ambachtelijke te overstijgen en het creatieve talent van de leerlingen aan te boren. Ik ben een allround filmmaker en daarmee ook een allround docent: van animatie tot fictie en documentair. Van regisseren tot monteren. Een leerling lesgeven is een ding, maar een docent opleiden is een duurzame investering in creatief onderwijs.”

Medewerkers kantoor en op locatie  

Peter Akerboom Financiële administratie
Rianne Brouwers Directeur
Linda Eversteijn Coördinator Educatie
Miranda van Gelder Filmprogrammeur
Michiel Langbroek Facilitair producent
Manon Scholten Coördinator Marketing en communicatie
Femke Krijntjes Specialist Social Media
Leisan Luu Bureaucoördinator

 

Raad van Toezicht

Kees Roovers (Voorzitter)
Mo Assem
Aart Barkey Wolf
Marina Blok
Eric Diepeveen

Ben je enthousiast geworden en wil je ook bij ons werken? Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Klik hier voor alle vacatures.