Contact, locaties en toegankelijkheid

Hoogt on Tour

Hoogt on Tour vertoont films op bijzondere locaties in Utrecht. Voor ons gemêleerde publiek selecteren en programmeren we voor elke locatie unieke films, documentaires en klassiekers. 

Locaties

Hoogt in Bieb Neude: Neude 11, 3512 AE Utrecht (Film- en Theaterzaal).

CineArt in De Nijverheid: Nijverheidskade 15, 3534 AZ Utrecht.

CineMuziek in Parel van Zuilen: Burgemeester Norbruislaan 17, 3555 ED Utrecht.

Werkspoorfabriek: Schaverijstraat 11, 3534 AS Utrecht (Eventspace)

Hof van Cartesius: Vlampijpstraat 94, 3534 AR Utrecht

Toegankelijkheid locaties

Hoogt in Bieb Neude

Filmzaal Hoogt in Bieb Neude
Wij programmeren zes dagen per week, van dinsdag tot en met zondag, premièrefilms in Bibliotheek Neude onder de naam Hoogt in Bieb Neude. De filmzaal is op de tweede verdieping.

Let op!  Zorg dat je op tijd bent. Na aanvang van de film kan de toegang geweigerd worden.

Pauzes worden gehouden bij kinderfilms langer dan 45 minuten voor jonger dan 8 jaar. Bij 8+ zit er geen pauze meer inbegrepen. Daarnaast wordt doorgaans bij reguliere vertoningen langer dan 180 minuten een pauze gehouden.

Reserveren
Tickets koop je eenvoudig online via ons Programmaoverzicht. Lukt dat niet, mail ons dan via info@hoogt.nl of bel: 030-2328388 (maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. In het weekend vanaf 30 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling).

De filmzaal is te bereiken per lift en roltrap. De zaal is rolstoeltoegankelijk en toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. In de filmzaal is het zicht op het scherm is echter niet optimaal op de rolstoelplekken. Bibliotheek Neude beschikt over een invalidentoilet. Er is geen invalidenparkeerplaats aanwezig.

De Nijverheid

De zaal in De Nijverheid op de begane grond is rolstoeltoegankelijk en toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Er is geen invalidentoilet aanwezig. Er is geen sprake van een invalidenparkeerplaats, maar je kunt gemakkelijk op het terrein parkeren.

Parel van Zuilen

De zaal in De Parel van Zuilen op de begane grond is rolstoeltoegankelijk en toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Er is geen invalidentoilet aanwezig. Er is geen sprake van een invalidenparkeerplaats.

Credits: Parel van Zuilen

De Stadstuin Werkspoorfabriek

De Eventspace in de Werkspoorfabriek op de eerste verdieping is te bereiken met een trap. Via de trap bij de entree kom je op de eerste verdieping terecht, waar je direct de eventspace binnenloopt. Helaas niet rolstoeltoegankelijk. Klik hier voor de routebeschrijving.

Fotocredits: Zecc Architecten & fotograaf Stijn Poelstra

Op onze vertoningslocaties zijn geen specifieke voorzieningen voor slechthorenden, maar voor sommige films in ons programma is er Subcatch beschikbaar. Deze informatie vind je op de filmpagina’s, te bereiken via ons filmoverzicht.

Contact

Kantoor:
Hoogt on Tour
Nijverheidsweg 16-C
3534 AM Utrecht
info@hoogt.nl
Telefoon: 030-2312216 (kantooruren)

KvK: 30047076
IBAN: NL87 TRIO 0379 4117 41
BTW nr.: 0028.84.811.B01

Hoogt on Tour heeft de ANBI status. Lees meer.