ma 24 aug - 2020 maandag 24 augustus 2020

Queer Film Festival Utrecht – Todos Cambiamos

De familie Ponce is de perfecte familie die woont in het rustige bergstadje Bambito, Panama. Ook de vrouwelijke gevoelens van de vader des huizes krijgen een plekje in de vorm van een reguliere date-night met moeder Carol.  Maar als Lizzie besluit om haar mannelijke facade definitief achter zich te laten en openlijk uit de kast te komen als transvrouw lijkt alles in te storten. 

Deze Panamese Oscar-inzending is een inspirerend verhaal over de veranderingen die een gezin doormaakt als een van hen in transitie gaat. Tijdens de Roze Filmdagen won Todos Cambiamos de Hivos Free To Be Me Award. De film is nog niet eerder in Utrecht vertoond. Een unieke kans om deze film te zien dus!

Queer Film Festival Utrecht

We organiseren de vertoning van Todos Cambiamos in samenwerking met Queer Film Festival Utrecht. QFFU is sinds 2019 hét LHBTQI+-filmfestival van Utrecht. Tijdens het QFFU staan diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid centraal. Zij laten de queercommunity in de meest diverse vorm mogelijk zien en nemen je mee in de prachtige, ontroerende maar bovenal menselijke verhalen die centraal staan in het programma.

Todos Cambiamos // Arturo Montenegro // Panama // 2019 // 94 minuten // Spaans gesproken // Engels ondertiteld

Over Hoogt in Bieb Neude

Vanaf augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een vaste locatie om zijn bijzondere films te vertonen. In de filmzaal op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour zes dagen per week – van dinsdag t/m zondag – premièrefilms onder de naam Hoogt in Bieb Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.

Alle films