; Paradise Drifters - Hoogt on Tour Paradise Drifters - Hoogt on Tour
ma 24 aug - 2020 maandag 24 augustus 2020

Paradise Drifters

Paradise Drifters is een rauw en hoopgevend filmdebuut van Mees Peijnenburg, met indringende en levensechte personages die je in het hart raken.

Yousef, Chloe en Lorenzo hebben het in hun jeugd niet makkelijk gehad. Yoesef is net 18 geworden en moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen familie. Chloe is ongewenst zwanger van haar stiefvader. Lorenzo wil geld verdienen om zijn broer te helpen en bedenkt dat de snelste manier drugshandel is. Om uit hun situatie te ontsnappen en het verleden van hen af te schudden, besluiten ze naar Zuid-Europa af te reizen. Ze vinden vertrouwen en geborgenheid bij elkaar, maar ook de ontdekking dat aan het echte leven moeilijk te ontsnappen valt.

Paradise Drifters // Mees Peijnenburg // Nederland // 2020 // drama // 85 min. // Nederlands gesproken

Tickets

Regulier  €10
Student/U-pas/CJP/Cultuurkaart €8
Cineville €0

Over Hoogt in Bieb Neude

Vanaf augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een vaste locatie om zijn bijzondere films te vertonen. In de filmzaal op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour zes dagen per week – van dinsdag t/m zondag – premièrefilms onder de naam Hoogt in Bieb Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.

Alle films