; Op Afstand | No Hay Camino - Hoogt on Tour Op Afstand | No Hay Camino - Hoogt on Tour
ma 4 okt - 2021 maandag 4 oktober 2021

Op Afstand | No Hay Camino

No Hay Camino is een hartverwarmende roadmovie over een van de grootste filmmakers die Nederland kent.

 

Als regisseur Heddy Honigmann van haar dokter te horen krijgt dat ze niet lang meer te leven heeft, besluit ze een reis te maken langs plekken en mensen die voor haar een grote betekenis hebben. Ze keert terug naar Peru, het land waar ze opgroeide en documentaire klassieker Metaal en Melancholie maakte. Ze deelt herinneringen met oude vrienden, ontmoet mensen die zij een stem gaf in haar documentaires, en bezoekt de plek waar het allemaal begon: haar geboortehuis. Met o.a. Kristien Hemmerechts en Johanna ter Steege blikt ze terug op haar familiegeschiedenis, de moeilijke relatie met haar vader en haar relatie met haar zoon. En ze blikt terug op haar omvangrijke oeuvre met prijswinnende bijzondere films als Hersenschimmen, Het ondergrondse orkest en O Amor Natural.

Over Hoogt in Bieb Neude
Van dinsdag tot en met zondag vertonen we films in Bibliotheek Neude, in de filmzaal op de tweede verdieping. Bij elke filmvoorstelling is, naast een geldig filmticket, het tonen van een coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs verplicht. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Voor degenen die graag nog op afstand naar de film willen hebben wij speciale Op Afstand vertoningen. Bij deze vertoningen wordt tussen elk gezelschap twee stoelen vrijgelaten. Het aanbod bekijk je via de selectie ‘Op Afstand’ via hoogt.nl/films.

Liever thuis kijken?
Dat kan! No Hay Camino bekijk je ook op onze Picl pagina! Ook biedt Picl Honigmann classics. In het kader van de release van No Hay Camino bieden zij ook een klein retrospectief van Heddy Honigmann aan, bestaande uit HersenschimmenMetaal en melancholie en Het ondergrondse orkest. Deze drie titels staan ook op Picl.

Alle films