; NFF | (R)Evolutie - Hoogt on Tour NFF | (R)Evolutie - Hoogt on Tour
do 9 sep - 2021 donderdag 9 september 2021

NFF | (R)Evolutie

Selectie: NFF | Hoogt In Bieb Neude

We schrijven het jaar 2040. Grote delen van Nederland zijn overstroomd en miljoenen mensen zijn gevlucht naar Limburg, waar een terreurorganisatie de aandacht vestigt op misstanden in de samenleving.  

Deze dystopische ensemblekomedie volgt een aantal mensen in deze wereld waarin veel mogelijk is. Een alles controlerende, zelflerende kunstmatige intelligentie is behulpzaam bij het nemen van hun beslissingen.  

Maar hoe vind je je eigen weg wanneer alles is gebaseerd op data, toeval niet meer bestaat en de rol van de mens steeds minder belangrijk lijkt te worden? 

 (R)Evolutie is een filmkomedie die zich afspeelt in de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is. (R)Evolutie zou in het voorjaar van 2021 als toneelvoorstelling in de theaters te zien zijn, maar wegens de coronamaatregelen is de voorstelling nu verfilmd. Het is de eerste avondvullende film in het bestaan van Toneelgroep Maastricht. 

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe! Geniet van acht unieke festivalpremières bij Hoogt on Tour! Klik hier voor het volledige programma.

Over Hoogt in Bieb Neude
Van dinsdag tot en met zondag vertonen we films in Bibliotheek Neude, in de filmzaal op de tweede verdieping. Onder huidige omstandigheden is er plek voor veertien bezoekers in de zaal. Zo kun je geheel coronaproof naar de film. Lees hier meer over de maatregelen.

Alle films