ma 24 aug - 2020 maandag 24 augustus 2020

NFF – Festivalpremière – La Última Primavera

La Última Primavera is een aangrijpend en intiem portret over de Spaanse familie Gabarra Mendoza. Het is ook het speelfilmdebuut van de Nederlands-Spaanse filmmaker Isabel Lamberti. In 2015 filmde zij al twee broertjes uit de Mendoza familie voor haar afstudeerfilm Volando Voy.

In een sloppenwijk net buiten Madrid krijgen de bewoners te horen dat het land is verkocht en dat ze hun zelfgebouwde huizen moeten verlaten. De hardwerkende schroothandelaar en vader van het gezin zoekt naarstig naar een oplossing binnen het bureaucratisch systeem. Zijn vrouw en kinderen worstelen met wanhoop en het idee dat alles gaat veranderen.

La Última Primavera // Isabel Lamberti // Nederland en Spanje // 2020 // drama // 77 min. // Spaans gesproken // Nederlands ondertiteld

Tickets

Regulier  €11
Student/U-pas/CJP/Cultuurkaart €9
Cineville €0

Nederlands Film Festival

We vieren dit jaar alweer de 40steeditie van het Nederlands Film Festival. Voor deze editie, van 25 september t/m 3 oktober, zijn weer talloze premières en bijzondere films geselecteerd in verschillende bioscopen bij jou om de hoek. Welkom in de filmzaal van Bieb Neude.

Over Hoogt in Bieb Neude

Vanaf augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een vaste locatie om zijn bijzondere films te vertonen. In de filmzaal op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour zes dagen per week – van dinsdag t/m zondag – premièrefilms onder de naam Hoogt in Bieb Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.

Alle films