ma 24 aug - 2020 maandag 24 augustus 2020

NFF – Festivalpremière – Kom Hier Dat Ik U Kus

‘Kom Hier Dat Ik U Kus’ is de boekverfilming van de bestseller van Griet op de Beeck en het speelfilmdebuut van regisseurs Sabine Lubber Bakker en Niels van Koevorden. Dit regisseursduo won eerder een Gouden Kalf met de Vlaamse docu ‘Ne Me Quitte Pas’.

Mona’s moeder komt om bij een auto ongeluk wanneer zij negen jaar oud is. Al snel doet haar vaders nieuwe vriendin Marie haar intrede in het gezin en eist nogal wat aandacht op. Mona doet haar uiterste best zich aan te passen. Ook als volwassene doet Mona haar best om iedereen gelukkig te maken, ook al gaat dat ten koste van haar zelf. Totdat ze beseft dat ze het heft in eigen handen moet nemen om zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Kom hier dat ik U kus // Sabine Lubber Bakker en Niels van Koevorden // NL // 2019 // drama // Nederlands gesproken

Tickets

Regulier  €11
Student/U-pas/CJP/Cultuurkaart €9
Cineville €0

Nederlands Film Festival

We vieren dit jaar alweer de 40steeditie van het Nederlands Film Festival. Voor deze editie, van 25 september t/m 3 oktober, zijn weer talloze premières en bijzondere films geselecteerd in verschillende bioscopen bij jou om de hoek. Welkom in de filmzaal van Bieb Neude.

Over Hoogt in Bieb Neude

Vanaf augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een vaste locatie om zijn bijzondere films te vertonen. In de filmzaal op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour zes dagen per week – van dinsdag t/m zondag – premièrefilms onder de naam Hoogt in Bieb Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.

Alle films