ma 24 aug - 2020 maandag 24 augustus 2020

NFF – Festivalpremière – I.M.

Na de eerdere succesvolle dramaserie Ramses verfilmt Michiel van Erp opnieuw een serie over publieke personen. Naar de gelijknamige roman van Connie Palmen waarin zij haar eigen liefdesverhaal optekent.

De vroeg wijze, provinciale, stoere schrijfster Connie Palmen wordt op 36 jarige leeftijd voor het eerst echt verliefd. Op de gekneusde, maar ook briljante, grappige, beroemde en intellectuele verslaggever Ischa Meijer. Ook hij geeft zichzelf over aan de liefde. De onstuimige en publieke liefdesrelatie raast voort. Totdat Ischa plotseling dood gaat.

I.M. // Michiel van Erp // Nederland // 2020 // drama // 4 delen van 50 min. met pauze // Nederlands gesproken

Tickets

Regulier  €11
Student/U-pas/CJP/Cultuurkaart €9
Cineville €0

Nederlands Film Festival

We vieren dit jaar alweer de 40steeditie van het Nederlands Film Festival. Voor deze editie, van 25 september t/m 3 oktober, zijn weer talloze premières en bijzondere films geselecteerd in verschillende bioscopen bij jou om de hoek. Welkom in de filmzaal van Bieb Neude.

Over Hoogt in Bieb Neude

Vanaf augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een vaste locatie om zijn bijzondere films te vertonen. In de filmzaal op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour zes dagen per week – van dinsdag t/m zondag – premièrefilms onder de naam Hoogt in Bieb Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.

Alle films