vr 25 sep - 2020 vrijdag 25 september 2020

NFF – Festivalpremière – Buladó

Buladó is geschreven door regisseur Eché Janga samen met Esther Dusker. Het verhaal speelt zich af in Band’abou Curaçao en is deels gebaseerd op een lokale slavensage.

De elfjarige Kenza woont samen met haar vader en opa op een autosloperij in de binnenlanden van Curaçao. Vader en opa zijn elkaars tegenpolen. Waar de een heel nuchter en rationeel is, voelt de ander zich meer verwant met de oorspronkelijke tradities en spiritualiteit van het eiland. Het is aan Kenza om haar eigen weg te vinden tussen deze twee uitersten wanneer de verschillen van vader en opa op de spits worden gedreven.

Buladó // Eché Janga // NL // 2020 // drama // Papiamento gesproken // Nederlands ondertiteld

Tickets

Regulier  €11
Student/U-pas/CJP/Cultuurkaart €9
Cineville €0

Nederlands Film Festival

We vieren dit jaar alweer de 40steeditie van het Nederlands Film Festival. Voor deze editie, van 25 september t/m 3 oktober, zijn weer talloze premières en bijzondere films geselecteerd in verschillende bioscopen bij jou om de hoek. Welkom in de filmzaal van Bieb Neude.

Over Hoogt in Bieb Neude

Vanaf augustus 2020 heeft Hoogt on Tour een vaste locatie om zijn bijzondere films te vertonen. In de filmzaal op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude programmeert Hoogt on Tour zes dagen per week – van dinsdag t/m zondag – premièrefilms onder de naam Hoogt in Bieb Neude, Neude 11, 3512 AE Utrecht.

Alle films