do 15 okt - 2020 donderdag 15 oktober 2020

Cinekid – Mier 9+

Mier is een mooie film over verantwoordelijkheid en leugentjes om eigen bestwil, die ondanks de zware onderwerpen genoeg ruimte laat voor komische feel-good momenten.

Jonge, talentvolle voetballer Theo, bijnaam Mier, gaat ver om zijn vader gelukkig te maken. Theo maakt zich zorgen om zijn vader. Nadat zijn ouders gescheiden zijn, is zijn vader begonnen met drinken en komt hierdoor vaak in de problemen. Om zijn vader gelukkig te maken, jokt Theo dat hij voor de beroemde club Arsenal gaat spelen. Papa is natuurlijk apetrots, maar wat als het leugentje uitkomt.

Mier // Julien Rappeneau //  Frankrijk // 2020 // comedy, drama // 105 minuten // Frans gesproken // Nederlands ondertiteld

Tickets

Regulier  €10
Voor Bibliotheekleden en U-Pashouders €5

Cinekid

Cinekid Festival is het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. Van 17 oktober t/m 25 oktober 2020 is Cinekid in Utrecht. Hoogt on Tour en bibliotheek Utrecht hebben gezorgd voor een programma met mooie films voor verschillende leeftijden en leuke maaklabs. Voor de films en de maaklabs gelden aparte tickets en reserveringen.

Locatie

Bibliotheek Neude, theaterzaal, Neude 11, 3512 AE Utrecht

Alle films