do 2 dec - 2021 donderdag 2 december 2021

Machinerie Modus Operandi Sessie – Shapeshifters – werken in een nieuwe vorm

Selectie: Machinerie

Beeldmakers uit verschillende disciplines delen verhalen uit hun werkpraktijk tijdens de Modus Operandi Sessies van de Machinerie Talenthub.

Shapeshifters staan centraal tijdens deze sessie. Wat gebeurt er als je als maker overstapt naar een andere discipline? Of als de vorm van je werk afwijkt van de norm? Welke obstakels kom je tegen als je buiten de gebaande paden treedt en wat levert het op? We organiseren deze sessies om praktijkvoorbeelden te delen met filmmakers, fotografen, kunstenaars, XR-designers, zij die dat willen worden en iedereen die geïnteresseerd is.

De moderator is Luuk Heezen. Informatie over de sprekers volgt!

Meer informatie over de Machinerie vind je via www.machinerie.nl

Locatie:

Werkspoorfabriek, Schaverijstraat 9 t/m 15, 3534 AS Utrecht.

De Eventspace in de Werkspoorfabriek op de eerste verdieping is te bereiken met een trap. Via de trap bij de entree kom je op de eerste verdieping terecht, waar je direct de eventspace binnenloopt. Helaas niet rolstoeltoegankelijk. Klik hier voor de routebeschrijving.

Coronamaatregelen

  • Klachten? Blijf thuis! 
  • Iemand in je huishouden klachten en koorts? Blijf thuis! 
  • Hoest en nies in je elleboog. 

Voorafgaand aan je bezoek 

  • Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden via ons programmaoverzicht. 
  • Heb je kaartjes gekocht en ontwikkel je toch klachten waardoor je niet kunt komen? Neem het zekere voor het onzekere en blijf thuis! Stuur voor aanvang van het evenement een mailtje naar info@hoogt.nl, dan zorgen wij dat je het geld retour krijgt. 

Tijdens je bezoek 

  • Laat je ticket zien op het scherm van je telefoon of op een print. We controleren dan je naam in ons kassa systeem. 
  • Houd bij binnenkomst je ticket, coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed; zo zorgen we voor een snelle doorloop. Tip voor wanneer je een geprinte QR-code meebrengt: zorg ervoor dat het papier geplastificeerd is. Dit voorkomt eventuele kreuken en problemen met scannen. Bij een ongeldig toegangsbewijs kunnen bezoekers hun geld terugvragen, exclusief de €2,50 transactiekosten.
  • Het gele boekje of een ander bewijs van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs. 
  • Volg te alle tijden de aanwijzingen van onze medewerkers op
Alle films