ma 16 nov - 2020 maandag 16 november 2020

Kom Hier Dat Ik U Kus

Kom Hier Dat Ik U Kus is de verfilming van de bestseller van Griet op de Beeck en het speelfilmdebuut van regisseurs Sabine Lubber Bakker en Niels van Koevorden, die eerder de documentaire Ne Me Quitte Pas regisseerden. Kom Hier Dat Ik U Kus won tijdens het Nederlands Film Festival 2020 de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek.

Mona’s moeder komt om bij een auto ongeluk wanneer zij negen jaar oud is. Al snel doet haar vaders nieuwe vriendin Marie haar intrede in het gezin en eist nogal wat aandacht op. Mona doet haar uiterste best zich aan te passen. Ook als volwassene doet Mona haar best om iedereen gelukkig te maken, ook al gaat dat ten koste van haar zelf. Totdat ze beseft dat ze het heft in eigen handen moet nemen om zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Kom Hier Dat Ik U Kus // Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden //  Nederland // 2019 // 100 minuten // drama // Nederlands gesproken

Tickets

Regulier  €10
Student/U-pas/CJP/Cultuurkaart/Ledenkorting bibliotheek €8
Cineville €0

Over Hoogt in Bieb Neude

Van dinsdag tot en met zondag vertonen we films in Bibliotheek Neude, in de filmzaal op de tweede verdieping. Onder huidige omstandigheden is er plek voor veertien bezoekers in de zaal. Zo kun je geheel coronaproof naar de film. Lees hier meer over de maatregelen.

Alle films