di 4 dec - 2018 dinsdag 4 december 2018

Gordon & Paddy (4+) – ’t Hoogt en ik


In samenwerking met De Utrechtse Kinderboekenwinkel vertonen we deze leuke boekverfilming. Medewerker van De Utrechtse Kinderboekwinkel Hilde Visser geeft een korte inleiding bij deze prachtige kinderfilm.

Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. In de pientere muis Paddy heeft hij de ideale opvolger gevonden. Voor haar eerste zaak moet Paddy meteen stevig aan de slag: wie heeft de nootjes van de eekhoorn gestolen? Waar is het verdwenen ei gebleven? En is de vos echt een superschurk?

Geïnteresseerd in het boek? Ga langs bij De Utrechtse Kinderboekwinkel of kijk op hun website. 

’t Hoogt en ik
De hele maand december vieren wij het afscheid van onze locatie in de binnenstad. Samen met iedereen die ons een warm hart toedraagt halen wij herinneringen op met films, lezingen, muziek, een expositie, diverse rondleidingen en nog veel meer.

’t Hoogt On Tour
In 2019 gaan wij On Tour en op diverse locaties in de stad films vertonen. Voor specifieke doelgroepen selecteren en programmeren wij unieke films, documentaires en klassiekers. De eerste On Tour-locaties zijn al bekend: ZIMIHC Stefanus, De Metaal Kathedraal en binnenkort komt daar ook een locatie in het Werkspoorkwartier bij.

Alle films