ma 17 apr - 2023 maandag 17 april 2023

Goodbye Stranger

Goodbye Stranger is het frisse, muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis en met Martijn Lakemeier in de hoofdrol. De film beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam.

Op donderdag 20 april zie je deze film met de ultieme KIJK-ONS-GOODBYE-STRANGER-FILMQUIZ. Meer info & tickets

Wanneer succesvol ‘playlist curator’ Paul zijn gedroomde buitenlandpromotie in gevaar ziet komen, verandert zijn zorgeloze zomerdag vol privé-afspraken in een bitterzoete zoektocht naar wat er werkelijk toe doet.

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen.

KIJK ONS

Goodbye Stranger is geselecteerd voor het Kijk Ons programma. Kijk Ons presenteert de nieuwste, mooiste en meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land. Zo kunnen nog meer mensen genieten van alles wat de Nederlands artistieke film te bieden heeft.

Alle films