; CineZomer - The Neon Demon - Hoogt on Tour CineZomer - The Neon Demon - Hoogt on Tour
do 30 jul - 2020 donderdag 30 juli 2020

CineZomer – The Neon Demon

CineZomer

Zinderende Zomerfilms. Allemaal op hun eigen manier. Uit verschillende windstreken.

Op 13, 14, 20, 21 en 22 augustus draaien we zinderende zomerfilms. En dat doen we in De Wasruimte van De WerkspoorKade. De Wasruimte is omgetoverd tot een bijzondere filmzaal. Bij binnenkomst tref je meteen een hippe bar vanwaar je je drankjes kunt meenemen naar je eigen loungebank!

Voorafgaand aan de film kun je gezellig borrelen op het megaterras van De WerkspoorKade. Of geniet van de silent disco, een potje bowlen of van een 3-gangen diner in een sfeervolle setting (voor het diner dien je te reserveren).

Adres

WerkspoorKade
Tractieweg 41
3542 AK Utrecht

Over de film

Regisseur Nicolas Winding Refn maakte eerder films waarin hij op intrigerende wijze, verschillende filmgenres in elkaar verweeft en grenzen opzoekt.

Jesse, jong, mooi en ambitieus, verhuist naar Los Angeles om het als model te gaan maken. Alle ogen zijn op haar gericht. Ook die van de reeds gevestigde en jaloerse modellen die graag willen hebben wat Jesse heeft, met huid en haar en meer. Een stijlsprookje dat nog lang zal nazinderen.

The Neon Demon // Nicolas Winding Refn // Denemarken // 2016 // drama-thriller // 110 minuten // Engels gesproken // Nederlands ondertiteld

Bestel tickets

Tickets

Normaal: €10
Student: €9
U-Pas/CJP: €8
Cineville: €0

Alle films