do 30 jul - 2020 donderdag 30 juli 2020

CineZomer – Stamping ground

CineZomer

Zinderende Zomerfilms. Allemaal op hun eigen manier. Uit verschillende windstreken.

Op 13, 14, 20, 21 en 22 augustus draaien we zinderende zomerfilms. En dat doen we in De Wasruimte van De WerkspoorKade. De Wasruimte is omgetoverd tot een bijzondere filmzaal. Bij binnenkomst tref je meteen een hippe bar vanwaar je je drankjes kunt meenemen naar je eigen loungebank!

Voorafgaand aan de film kun je gezellig borrelen op het megaterras van De WerkspoorKade. Of geniet van de silent disco, een potje bowlen of van een 3-gangen diner in een sfeervolle setting (voor het diner dien je te reserveren).

Adres

WerkspoorKade
Tractieweg 41
3542 AK Utrecht

Over de film

Alsof je midden op het festivalterrein staat! Voor dit jubileum met volledig digitaal gerestaureerde beelden en de director’s cut van regisseurs George Sluizer (NL) en Hans Jürgen Pohland (DLD).

Precies 50 jaar geleden was Holland Pop Festival het Hollandse equivalent voor Woodstock. Drie dagen muziek, liefde, drank en ja ook drugs in het Kralingse bos. Het eerste grote popfestival van Europa en er waren heel veel camera’s om van alle kanten de muziek en de sfeer weergaloos vast te leggen, artiesten en publiek te interviewen en alles te filmen wat op zo’n evenement voorbijkomt.

Stamping Ground // George Sluizer & Hans Jürgen Pohland // Nederland // 1970 // muziekdocumentaire // 92 minuten // Engels gesproken // Nederlands ondertiteld

Bestel tickets

Tickets

Normaal: €10
Student: €9
U-Pas/CJP: €8
Cineville: €0

Alle films