; CineZomer - L'inconnu du lac - Hoogt on Tour CineZomer - L'inconnu du lac - Hoogt on Tour
do 30 jul - 2020 donderdag 30 juli 2020

CineZomer – L’inconnu du lac

CineZomer

Zinderende Zomerfilms. Allemaal op hun eigen manier. Uit verschillende windstreken.

Op 13, 14, 20, 21 en 22 augustus draaien we zinderende zomerfilms. En dat doen we in De Wasruimte van De WerkspoorKade. De Wasruimte is omgetoverd tot een bijzondere filmzaal. Bij binnenkomst tref je meteen een hippe bar vanwaar je je drankjes kunt meenemen naar je eigen loungebank!

Voorafgaand aan de film kun je gezellig borrelen op het megaterras van De WerkspoorKade. Of geniet van de silent disco, een potje bowlen of van een 3-gangen diner in een sfeervolle setting (voor het diner dien je te reserveren).

Adres

WerkspoorKade
Tractieweg 41
3542 AK Utrecht

Over de film

Ondanks zoveel expliciete naakt- en seksscènes werd deze film in Cannes de hemel in geprezen. Naast de Queer Palm won regisseur Alain Guiraudie ook de prijs voor de beste regie.

Zoals elke zomer gaat Franck ook dit jaar weer naar een afgelegen meer om met andere mannen wat te zwemmen, te kletsen en seks te hebben. Het zijn zonovergoten en lome dagen in al zijn gemoedelijkheid. Totdat Franck getuige is van een brute moord. Ondanks zijn enorme ontzetting, blijft Franck wel in de ban van de moordenaar. Een broeierige film tussen gevaar en verlangen.

L’inconnu du Lac // Alain Guiraudie // Frankrijk // 2013 // erotische thriller-gay // 97 minuten // Frans gesproken // Nederlands ondertiteld

Bestel tickets

Tickets

Normaal: €10
Student: €9
U-Pas/CJP: €8
Cineville: €0

 

Alle films