di 16 jul - 2019 dinsdag 16 juli 2019

CineMuziek – The Broken Circle Breakdown

Selectie: Parel Van Zuilen

CineMuziek – Muziekfilm bij de Parel 

Hoogt on Tour en De Parel van Zuilen presenteren CineMuziek; muzikale filmavonden in de Parel van Zuilen. Elke derde woensdagavond van de maand ben je welkom voor een mooie en interessante muziekfilm of documentaire.

Als Elise en Didier elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Ze zijn echter totaal verschillend. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bluegrass band. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst en tegelijkertijd een naïeve romanticus. Zij is de nuchterheid zelve. Wanneer dochter Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar het lot slaat toe als Maybelle ernstig ziek wordt. Kan een relatie dit gevecht doorstaan als twee personen zo van elkaar verschillen of laat de liefde je op het belangrijkste moment dan toch in de steek?

‘The Broken Circle Breakdown’ is een intens liefdesverhaal, vol passie en bluegrass muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint en soms ook niet.

Locatie
De Parel van Zuilen
Burgemeester Norbruislaan 17, 3555 ED Utrecht

Prijs
Regulier: €10,-
Student €9,-
U-pas, CJP/Cultuurkaart: €8,-
Cineville: €0,-

Tickets

De Parel van Zuilen 
De Parel van Zuilen is een schitterend landhuis gelegen aan de rivier De Vecht, ook bekend als het voormalig gemeentehuis van Zuilen of Landgoed Daelwijck. Restaurant, trouwlocatie, muziekpodium voor de Parelsessies en nu ook een tijdelijke dependance van Filmtheater ’t Hoogt. In de Zuilense volksmond wordt De Parel van Zuilen ook wel ‘Het Paradiso aan de Vecht’ genoemd.

Hoogt on Tour   
Na het vertrek van Filmtheater ’t Hoogt uit de Utrechtse binnenstad vertoont Hoogt on Tour films op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert Hoogt on Tour unieke films, documentaires en klassiekers. Dit doen we onder andere bij Metaal Kathedraal, Molen de Ster, De Nijverheid in het Werkspoorkwartier en de Parel van Zuilen.

Alle films