; Cinekid | Mijn Ouders zijn Gescheiden met nagesprek (9+) - Hoogt on Tour Cinekid | Mijn Ouders zijn Gescheiden met nagesprek (9+) - Hoogt on Tour
do 16 sep - 2021 donderdag 16 september 2021

Cinekid | Mijn Ouders zijn Gescheiden met nagesprek (9+)

Voorheen “Kinderen van Gescheiden Ouders”.

Hoe is het om gescheiden ouders te hebben? Waarmee worstelen  kinderen van gescheiden ouders? En kunnen de kinderen zich hierin herkennen? Het kijken van documentaires helpt kinderen kritisch te kijken, hun mening te vormen en verruimt hun blik op de wereld. 

In vier verschillende jeugddocumentaires geven kinderen inzicht in hoe ze omgaan met een gescheiden gezinssituatie. Zoals het verhaal van Din (12), middenvelder van voetbalclub Baardwijk in Waalwijk. Toen zijn ouders drie jaar geleden gingen scheiden werd alles plotseling anders. Hoe is het om gescheiden ouders te hebben? En kunnen de kinderen zich hierin herkennen? 

Op 21 oktober is er een nagesprek bij de film.

Hoogt on Tour en Bibliotheek Utrecht brengen ook deze herfstvakantie het Cinekid Festival naar de NeudeCinekid is het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. Geniet van de films en ontdek meer over het maken van film in de workshops. Van 16 t/m 24 oktober in de Bibliotheek Neude. 

Tickets
Regulier: 7,50 euro
Bibliotheekleden: 6,50 euro
U-pas: 6,50 euro
Cineville: gratis

Alle films